T5 10.1″

Huawei T5 bo izpolnila pričakovanja najzahtevnejših ljubiteljev filmov in glasbe. T5 pride z dvojnim stereo zvočnikom ter FullHD 1920 x 1200 zaslonom. Uporabniki bodo to cenili, ker je T5 lahek, prenosen ter omogoča veliko ur delovanja z enim polnjenjem. Starši bodo pa  prav tako zadovoljni, saj nudi kar par novih rešitev, ki otrokom omogočajo varno uporabo tablice.Lastnosti

Zaslon 10.1″ (25.6 cm), resolucija 1900 x 1200 IPS, 16 milijonov barv, 224 PPI
Procesor Kirin 659 osem jederni procesor
Spomin RAM 2 GB in ROM 16GB (možnost razširitve z micro SD do 256GB)
Kamera 5 MP F2.4 glavna kamera, 2 MP F2.4 sprednja kamera
Baterija 5.100 mAh
Omrežje Wi-Fi + LTE
Operacijski sistem Android 8.0 + EMUI 8
Velikost debelina 7,8 mm, teža 460 g
Posebnost kovinsko ohišje

Priročen zabavni center

Huawei T5 je zasnovan za ljudi, ki radi gledajo filme, poslušajo glasbo ali igro, ne glede na čas in kraj, medtem ko kakovostni zvok to še dodatno podkrepi. Zaslon z Full HD IPS in diagonalo 10.1 ” zelo dobro prikaže dejanske barve in podrobnosti.


Modem LTE

Huawei MediaPad T5 LTE verzija je opremljen z LTE modemom, ki vam omogoča dostop do interneta kjerkoli ste, pa čeprav nimate dostopa do wi-fi omrežja


Lahka, udobna in elegantna

Huawei MediaPad T5 je odličen potovalni partner zahvaljujoč pičlih 460g teže ki zavzame malo prostora. Ohišje je povsem izdelano iz aluminija. Zahvaljujoč temu je je vzdržljiva ter elegantna. Prednost je tudi velika kapaciteta baterija, ki omogoča mnogo ure gledanja video vsebin.


Učinkovitost na prvem mestu

T5 pride z EMUI 8.0 ki je narejen na Androidu 8.0. To je namreč najnovejši operacijski sistem, ki deluje hitreje, je bolj odziven ter nudi mnogo možnost z povečano varnostjo.


Otroški kotiček

Prednaložena je tudi posebna aplikacija, ki je namenjena otrokom in v kateri imate obsežen starševski nadzor nad dolžino trajanja aplikacije, kaj lahko otroci dostopajo in mnogo drugega.


Prodajna mesta