Huawei Mate 10 Lite

HUAWEI Mate 10 Lite z bleščečim 5.9 inčnim “FullView” zaslonom brez robov in osupljivo FHD+ resolucijo prinaša izjemno uporabniško izkušnjo ter prispeva k elegantnemu ter modernemu izgledu naprave. Napravo odlikujejo, kar štiri kamere: 16MP+2MP sprednja kamera + 13MP+2MP zadnja kamera, ki poskrbijo za odličen Bokeh efekt ter osupljive portretne fotografije.Lastnosti

Zaslon 5.9″ (12,95 cm) FullView IPS (2160 x 1080)
Procesor Kirin 659 osem-jedrni 2.36 GHz + 1.7 GHz, 64-bitni
Spomin 4GB RAM + 64 GB ROM
Kamera Glavna kamera: 16 MP + 2 MP, dvotonska bliskavica
Sprednja kamera: 13MP + 2MP, LED bliskavica
Baterija 3340 mAh
Omrežje LTE 4G
Operacijski sistem Android 7 + EMUI 5.1
Velikost debelina 7,5 mm, teža 164 g
Posebnost čitalec prstnih odtisov na zadnji strani

Življenje brez meja

HUAWEI Mate 10 Lite z bleščečim 5.9 palčnim zaslonom, ki prinaša izjemno gledalčevo izkušnjo prispeva k temu, da je naprava še bolj elegantna in moderna. Izjemna skoraj brez robna izdelava. Osupljiva FHD+ resolucija zaslona povsem transformira socialne medije, ogled videoposnetkov, branje knjig, igranje iger in brskanje po spletu


Velik svet, Tanek dizajn

5,9”FullViewzaslon, ki prekriva kar 83% sprednje ploskve ponuja ˝zlato˝razmerje 2:1, optimizira socialne medije, brskanje po spletu in igranje iger, medtem, ko lahko tečeta dve aplikaciji ena ob drugi. Tanek, eleganten dizajn naredi HUAWEI Mate 10 Lite preprost in zabaven za uporabo, pripravljen, da gre z vami kamorkoli vas življenje ponese.


Inspiracija iz narave

Nežne linije, zaobljeni in zaokroženi robovi in robustno kovinsko ohišje transformira estetiko HUAWEI Mate 10 lite v osupljivo vizualno izkušnjo. Simfonija dizajna, ki z vsako potezo prispeva preprostemu, imenitnemu in uglajenemu videzu.


4 Kamere: Vidi več, bodi več

Povezujte se svetom z živahnim, inovativnim načinom, ki ga ponuja HUAWEI Mate 10 Lite s štirimi kamerami: dve sprednji in dve zadnji. Zajemite fotografije, videoposnetke in delite s prijatelji in družino fotografije bogatih, prekrasnih barv in spektakularne čistosti.


Popolnoma nov selfie

HUAWEI Mate 10 Lite z dvema sprednjima kamerama z 13MP in 2 MP. F/2.0 13MP leča fokusira na izvedbo slike, medtem, ko 1.75 um 2MP barvna leča zajame bleščečo globinsko ostrino. Sijajni selfiji z dih jemajočim bokeh efektom.


Čudovita fotografija

Dve zadnji kameri uporabljata 16MP lečo v kombinaciji z 2MP za impresivno izvedbo slik z izredno globinsko ostrino in profesionalnim bokeh efektom.


Najprej slikaj, nato fokusiraj

HUAWEI-jeva izjemna tehnologija lahko spremeni fokus na fotografiji potem, ko je le-ta že posneta, prav tako pa vam dopušča tudi razne možnosti bokeh efekta. Več možnost. Boljša kompozicija, boljše teme. Deli in shrani svoje izjemne dogodivščine.


Zmogljiv procesor

Osem jedrni Kirin 659 (2.36 GHz) procesor s 16nm tehnologijo, 4GB delovnega spomina in 64 GB notranjega spomina, lahko brez napora opravlja več nalog hkrati. Operacijski sistem ANDROID 7.0 v kombinaciji z EMUI 5.1 in HUAWEI-jevim algoritem učenja z naprave bo poskrbel, da boste vedno pripravljeni.