M5 10.1″ Lite + MPen

Huawei MediaPad M5 Lite bo izpolnila pričakovanja najzahtevnejših ljubiteljev filmov in glasbe, saj zagotavlja najvišjo kakovost. Uporabniki bodo to cenili, ker je M5 Lite lahek, prenosen ter omogoča veliko ur delovanja z enim polnjenjem. Starši bodo pa  prav tako zadovoljni, ker je to prvi tablični računalnik opremljen z rešitvami, ki otrokom omogočajo varno uporabo tablete.Lastnosti

Zaslon 10.1″ (25.6 cm), resolucija 1900 x 1200IPS, 16 milijonov barv, 224 PPI
Procesor Kirin 659 osem jederni procesor
Spomin RAM 3 GB in ROM 32GB (možnost razširitve z micro SD do 256GB)
Kamera 8 MP F2.0 glavna kamera, 8 MP F2.0 sprednja kamera
Baterija 7.500 mAh
Omrežje Wi-Fi + LTE
Operacijski sistem Android 8.0 + EMUI 8
Velikost debelina 7,3 mm, teža 475 g
Posebnost kovinsko ohišje

Priročen zabavni center

Huawei M5 Lite je zasnovan za ljudi, ki radi gledajo filme, poslušajo glasbo ali igro, ne glede na čas in kraj, medtem ko kakovostni zvok to še dodatno podkrepi. Zaslon z Full HD IPS in diagonalo 10.1 ” zelo dobro prikaže dejanske barve in podrobnosti. S kar štirimi zvočniki, ki so narejeni s pomočjo Harman Kardon pa nudi močen zvok in zagotavlja glasno in brez šuma zvočno izkušnjo ne glede na postavitev tablice.


Edinstveni modem LTE

Huawei MediaPad M5 Lite LTE je opremljen s posebno anteno, ki podpira pas B20. Omogoča dostop do hitrega LTE interneta tudi v manjših območjih, obalnih krajih ali v gorah. Zahvaljujoč temu, vam ni treba skrbeti za dostop do spletnih vsebin, tudi če niste doma ali pri wi-fi omrežju.


Lahka, udobna in elegantna

Huawei MediaPad M5 Lite LTE je odličen potovalni partner. Tehta le 475 g in s priročno obliko zavzame malo prostora. Ohišje je povsem izdelano iz aluminija. Zahvaljujoč temu je je vzdržljiva ter elegantna. Prednost je tudi baterija s kapaciteto 7 500 mAh. Z enim polnjenjem omogoča do 13 ur neprekinjenega predvajanja filma ali 45 ur poslušanja glasbe. V primeru praznjenja lahko celično energijo hitro dopolnimo s funkcijo Quick Charge.


Učinkovit in prostoren

Nov Huawei tablični računalnik je opremljen z USB-C, osem jedrnim procesorjem HiSilicon KIRIN 659, operacijskega sistema in programske opreme EMUI 8. Oreo Android v povezavi s 3 GB RAM pomnilnika vam daje dovolj moči za nemoteno ravnanje več zahtevnih nalog. Ločljivost zadnje in sprednje kamere je 8 MP. Varnost zagotavlja bralnik prstnih odtisov. Vgrajeni pomnilnik je 32 GB, zahvaljujoč čitalniku kartic microSD pa ga lahko razširite še za dodatnih 256 GB.


Prva tablica, ki da skrb za vaše otroke na prvo mesto.

Poskrbite za svojega otroka s edinstvenim računom prav zanj. Dostopen bo s prstnim odtisom in vi lahko določite, do katerih aplikacij ima vaš otrok dostop. Tablilni računalnik ponuja tudi način za zaščito oči in zmanjšuje modro svetlobo, ki je škodljiva za vaše oči. Poleg tega lahko Huawei M5 Lite signalizira otrokom, da se premaknejo malo bolj stran od zaslona, če so oči na razdalji, ki je bližja od 25 cm. Tablični računalnik samodejno prepozna tudi če bo naprava držana v nenavadnem kotu in predlagala spremembo telesne drže. Lahko pa tudi nastavitve tablični računalnik tako, da dostop ne presega 60 minut s frekvenco enkrat, dvakrat ali trikrat dnevno.


M Pen

Huawei M5 Lite je opremljen s M Pen Lite. Omogoča vam pisanje lastnoročnih besedil. Lahko tudi hitro urejate dokumente in podpisovanje le teh postane enostavno. Svinčnik bodo cenili tudi grafični umetniki in umetniki, ki želijo kreativno svobodo kjerkoli so.


Prodajna mesta