M5 10.8″

S Huawei M5 10″ ne boste nikoli več zamudili ničesar, saj s kombinacijo zmogljive baterije, 4 Harman Kardon Hi-res zvočnikov ter 2K zaslona postane vaš idealni sopotnik za popotovanja ali samo mirni dan doma. Način Eye Comfort zmanjša škodljivo modro svetlobo in s tem naredi Tab M5 varnejšo in lažjo za branje. Čeprav ima ogromno 7.500 mAh baterijo se zahvaljujoč hitremu polnjenju zelo hitro ponovno napolni in nudi kar do 11 ur predvajanja video vsebin, ki jih lahko tudi posnamete s visokokvalitetno 13MP F2.2 kamero.Lastnosti

Zaslon 10.8″ (27m4 cm), resolucija 2560 x 1600IPS, 16 milijonov barv, 280 PPI
Procesor Kirin 960 osem jederni procesor
Spomin RAM 4 GB in ROM 64 GB (možnost razširitve z micro SD do 64 GB)
Kamera 13 MP F2.2 glavna kamera, 8 MP F2.2 sprednja kamera
Baterija 7.500 mAh
Omrežje Wi-Fi + LTE
Operacijski sistem Android 8.0 + EMUI 8
Velikost debelina 7,3 mm, teža 498 g
Posebnost kovinsko ohišje

Nova izkušnja gledanja

S Huawei M5 10″ ne boste nikoli več zamudili ničesar, saj vam LTE povezljivost omogoča dostop do interneta kjerkoli ste. Wi-fi vas ne bo nikoli več omejeval.


Novi 2k zaslon ujame vsako podrobnost

Nikoli več vas ne bo rabilo skrbeti, da spregledate kakšen detajl saj vam Huawei MediaPAd M5 s 2K(2560×1600) zaslonom in 280 PPI prikaše vse.


Inteligentne izboljšave, žive barve

Ko igrate filme, tehnologija HUAWEI ClariVu ™ uporablja inteligentne algoritme za prilagajanje nejasnih okvirov ali kapljic v razmerju kontrasta, da bi zagotovili boljše doživetje gledanja.


Skrbimo za nego oči

HUAWEI je uporabil ogromne količine raziskav za razvoj zaslona, ki je varen in udoben za vaše oči. Način Eye Comfort zmanjša škodljivo modro svetlobo, da bi bila varnejša in lažja za branje. Zaslon HUAWEI MediaPad M5 se samodejno prilagodi barvni temperaturi svetlobe v okolju.


Kvaliteten HI-RES zvok brez napak

HUAWEI MediaPad M5 podpira Hi-Res zvok – industrijski standard za kakovost zvoka. Vsak vidik je zajet popolnoma, ohranjanje visokih tonov in bas zasidran v veliko bolj resničen, bolj poglobljen doživetje pri poslušanju. Zasnovan po priznani akustični legendi Harman Kardon® Audio, tablični računalnik zagotavlja kakovosten zvok z več basov in brez popačenj.


4 zvočniki za res močen zvok

Ne glede na to, ali predvajate svojo najljubšo skladbo ali gledate najnovejši video posnetek, štirje zvočniki z digitalnimi ojačevalniki zagotavljajo bogat in zmogljiv zvok, ki vas bo presenetil.


Hitro polnjenje

Čeprav ima ogromno 7.500 mAh baterijo se zahvaljujoč hitremu polnjenju zelo hitro ponovno napolni. Rabi namreč samo malo več kot 2 uri kar je za tablico izjemno malo časa.


Minimalistično lep

Ukrivljeno kovinsko ohišje HUAWEI MediaPad M5 ustvarja eleganten in čudovit industrijski dizajn, ki je izjemen ter preprosto eleganten.


Prebojna tehnika, eleganten videz

Po neutrudnih poskusih je sedaj na tabletah na voljo ukrivljeno 2,5D steklo. Estetsko oblikovanje ni samo užitek za oči, ampak tudi udobno v rokah.


Prodajna mesta