Huawei Y6 2018

Huawei Y6 2018 sedaj pride s HD+ zaslonom ter kar 78% močnejšimi zvočniki kakor prejšnja generacija. S močno 3.000mAh baterijo tako postane ravno pravi telefon za spremljanje vse od video vsebin do fotografij. Najnovejši Android 8 ter odklepanje z obrazom pa vam nudita hitro ter varno uporabniško izkušnjo. Sprednja kamera pa skupaj s bliskavico omogoča čudovite Selfie fotografije.Lastnosti

Zaslon 5.7″ HD+ IPS, 1440 x 720)
Procesor Snapdragon 425 (4 x 1.4)
Spomin 2 GB RAM
Kamera Glavna kamera: 13 MP
Sprednja kamera: 5 MP
Baterija 3000 mAh
Omrežje LTE
Operacijski sistem Android 8 + EMUI 8
Velikost 15,2×7,3×0,78 cm, teža 150 g

Razširite obzorja

5,7″ HD+ (1440 x 720) HUAWEI FullView zaslon se ponaša z visoko resolucijo in velikostjo in ima tudi zajem zaslona s tremi prsti, priročna funkcija za enostaven zajem trenutkov.


Moderna lepota

Elegantna 2,5D zasnova zaslona, ki se usklajuje z matirano hrbtnjo stranjo in poudarjeno barvo. Lahek, vitalen in izvrsten – to je več kot telefon, to je modna izjava.


Zadovoljite svoja ušesa

Zmožen proizvesti 88 decibelov glasen zvok, ta naprava prinaša 78% več zvoka v primerjavi s prejšnjo generacijo. Huawei Histen tehnologija pa prinaša optimiziran zvok, ki lahko oponaša zvok iz gledališča ali koncertne dvorane direktno v vaše slušalke.


Zažurajte skupaj

Organizirajte zabavo s prijatelji, kdarkoli in kjerkoli. Povežite se z drugimi telefoni in predvajate glasbo istočasno. Skupaj lahko ustvarite pravi orkester.

*Funkcija je na voljo po HOTA posodobitvi. Uporabniški vmesnik je simboličen.


Bliskavica za popolne sebke

Svetlobni efekti vam omogočajo popolne sebke v slabih svetlobnih pogojih s sprednjo 5MP kamero.

*Slika je samo za prikaz in ni narejena s telefonom.


Začiniti svoje fotografije z AR filtri

Fotografije so lahko bolj zabavne z zamenjavo ozadja v realnem času. Sprednji in zadnji kameri podpirata vgrajene AR filtre, ki izboljšujejo vaše fotografije in vam prinašajo več zabave.

*Funkcija je na voljo po HOTA posodobitvi. Slika je samo za prikaz in ni narejena s telefonom.


Odklenite svoj telefon s pogledom vanj

Uporabite vaš obraz kot geslo, zbudite in odklenite telefon s pomočjo obraza.


Pametnejši telefon, gladkejša izkušnja

Osnovan na Android™ 8.0, EMUI 8.0 omogoča vašemu telefonu, da se od vas uči in optimizira delovanje na podlagi vaše uporabe.

*HUAWEI Y6 2018 poganja Android™ 8.0


Prodajna mesta