Huawei Y6 2017

Huawei Y6 2017 ima odličen 5” IPS zaslon. Je kompakten telefon z dobrim delovanjem in odlično ceno. Poganja ga štirijedrni procesor, ima 2 GB delovnega pomnilnika in 16 GB notranjega spomina, ki pa ga lahko povečate s spominsko kartico do 128 GB. Telefon odlikuje zadnja kamera z 13 MP in sprednja z 5MP. Ponuja vam tudi odlično, 3000 mAh baterijo.Lastnosti

Zaslon 5-palični oz. 12,70 cm HD IPS, 1280 x 720)
Procesor MediaTek, MT6737T
Spomin 2 GB RAM
Kamera Glavna kamera: 13 MP
Sprednja kamera: 8 MP
Baterija 3000 mAh
Omrežje LTE
Operacijski sistem Android 6 (marshmallow) + + HUAWEI EMUI 4.1
Velikost 14,38×7,2×0,89 cm, teža 143 g

Oblika

Y6 2017 Compact je oblikovan tako, da se vam poda v roko povsem naravno – zaobljeno ohišje pa doda še premium občutek dovršeni obliki telefona


Pametna tipka

Y6 2017 Compact ima na prikladnem mestu pametno tipko, ki vam omogoča, da v hipu dostopate do najbolj pogostih aplikacij, ki jih uporabljate. Funkcijsko lahko nastavite tri različne poti do želene aplikacije in sicer s pritiskom, dvojnim pritiskom in z daljšim pritiskom na pametno tipko. Za vsako od teh dejanj si lahko izberete bližnjico do izbrane aplikacije ali funkcije. Preprosto pametno!


Kamera

Tako kot pri vseh Huawei aparatih je tudi pri Y6 2017 kamera njegovo mogočno orožje pri premagovanju slabih svetlobnih pogojev s svojo glavno kamero, ki zajema fotografije v velikosti 13 MP in zaslonki, ki se odpre do vrednosti F2.0. Dvojna bliskavica bo poskrbela za še boljše nočne posnetke in bolj naravne slike v temi. Funkcija Ultra Snapshot je odlično orodje za zajemanje nepričakovanih trenutkov, ujetih v hipu. Funkcija Ultra Snapshot bo posnela fotografijo v samo 1,2 sekunde, kar pomeni, da nikoli več ne boste zamudili nobenega trenutka.

Sprednja kamera je pri zajemanju 8 MP slik popolna za selfie posnetke, saj z opcijo mehčanja svetlobe naredi vsak vaš posnetek popoln. Okno za pametni predogled vam bo vedno omogočil posnetek najboljšega selfija, s pomočjo deset-stopenjskega programa za olepšavo »Perfect selfie« pa boste lahko svojo sliko popravili do popolnosti. Svojo zgodbe lahko dopolnite s panoranskimi posnetki, ki bodo zajeli vse, kar zajame vaše oko.


Prodajna mesta