Huawei T3 8″

Kljub temu da je majhna vsebuje veliko. Izjemno kvaliteten 8 inčni IPS zaslon nudi zmanjšanje modre svetlobe in s tem ne utrudi vaše oči. Kovinsko ohišja in lahka teža pa poskrbita, da jo boste lahko vzeli kamorkoli. In s močno baterijo boste to tudi želeli.

 

Moč dizajna v elegantnem paketu

Ta močna naprava vas bo presenetila in navdušila s svojo obliko in funkcijo, le z debelino 8,6 mm in s težo pičlih 330 gramov se občuti kot predmet iz prihodnosti.

Eleganten, močan stil

Občutite moč in eleganten videz HUAWEI MediaPad T3 vrhunsko oblikovanega telesa v trdnem kosu eloksiranega aluminija. Ta enodelen kovinski ovitek je izdelan tako, da občutite moč dizajna v vaših rokah.

LAG-LOW povezava

Izkoristite moč najnovejše generacije 2.4G in 5G WiFi, ki zagotavljajo pretok podatkov, ne pa usihanje. Uživajte v hitrem toku podatkov, kjer koli ste.

Vzemite svojo družino zraven

Pametni dostop aplikacije in nadzor vsebine vam omogočata, da drugi uporabljajo vašo napravo tako, da vam omogoča popoln nadzor. Če pustite otroke igrati, delite napravo ali celo preprečite, da bi vas kaj zmotilo. Vi ste gospodar.Lastnosti

Zaslon 8″ (20,32 cm), resolucija 1280 x 800 IPS, 16 milijonov barv
Procesor Štiri-jedrni 1,4 GHz
Spomin RAM 2 GB in ROM 16 GB (možnost razširitve z micro SD do 64 GB)
Kamera 5 MP glavna kamera, 2 MP sprednja kamera
Baterija 4800 mAh
Omrežje Wi-Fi ali Wi-Fi + LTE (odvisno od različice)
Operacijski sistem Android 7.0
Velikost debelina 8 mm, teža 330 g
Posebnost kovinsko ohišje

Prodajna mesta