Huawei P9 Lite Mini

Huawei P9 lite mini je izjemen pametni telefon moderne oblike ter zmogljivo 3020mAh baterijo, ki z vrhunsko kamero in zmogljivim Snapdragon 425 procesorjem prinaša svežino med aparate s 5-palčnimi zasloni. Hiter čitalnik prstnih odtisov pa poskrbi za neprekosljivo varnost.Lastnosti

Zaslon 5.0″ (12,7 cm) HD (12800 x 720)
Procesor Snapdragon 425
Spomin 2GB RAM + 16 GB ROM
Kamera Glavna kamera: 13 MP,
Sprednja kamera: 5 MP,
Baterija 3020 mAh
Omrežje LTE 4G
Operacijski sistem AndoridTM 6.0 Marshmallow + EMUI 4.1
Velikost debelina 8.0 mm, teža 147 g
Posebnost čitalec prstnih odtisov na hrbtni strani.

Izjemno tanek

Izboljšano razmerje med ohišjem in ekranom, ki znaša kar 76,4%. Huawei P9 lite Mini vas bo zagotovo navdušil s svojim elegantnim dizajnom in kovinsko obrobo. S 5-palčnim IPS HD zaslonom in širšim barvnim spektrom in ekranom skoraj povsem do roba boste uživali v boljši uporabniški izkušnji.


Natančno fotografiranje

S Huawei P9 lite Mini ujamete vse kar želite s 13 MP fotoaparatom. Kamera vključuje široko zaslonko, ki posname visoko kvalitetne fotografije in videe.


Poudarite lepoto z dodatki

Huawei P9 lite Mini ima številne funkcije kamere, ustvarjene, da poudarijo lepoto vsega kar zajamete. Obdelajte svojo sliko v načinu popoln selfi, s katerim lahko prednastavite efekte, ki se aplicirajo na vsako vašo sliko. Prav tako lahko v vsakem posnetku hrane poudarite najbolj »okusne« dele ali pa poudarite časovni element v načinu »time-lapse« oz. »slow-mo«.


Kanček stila

Za slike profesionalne kakovosti lahko vklopite način »pro-camera«. V tem načinu lahko nastavite belino, ISO in EV, medtem lahko ob tem nameščate tudi svoje lepotne parametre – točno tako kot si želite – in pritisnete »slikaj«.


Pozna vas na otip

S Huawei P9 lite Mini dobite najboljšo zaščito, ki zagotavlja dostop do vsebine telefona samo vam. Uporablja specializiran in izjemno hiter senzor, ki rabi samo 0,3s za branje vašega prstnega odtisa. S to tehnologijo varuje vaše dragocene podatke.


Nadaljuj z nadaljevanjem

Imejte dovolj energije, da dosežete vse brez potrate energije. Izjemno izboljšan čas mirovanja je mogoč z učinkovitim delovanjem aplikacij v ozadju. Baterija 3020 mAh s skoraj dvodnevnim delovanjem poskrbi, da bo kos še tako zahtevnim nalogam.