Huawei P20

Huawei P20 z povsem novo dvojno Leica kamero utira nove poti na področju ustvarjanja fotografij s pametnimi telefoni. Še enkrat večji senzor kakor pri vseh drugih telefonih omogoča izjemno kvalitetne rezultate ne glede na razmere. Premalo svetlobe ali prostora sedaj ne bo več izgovor kajti vsak P20 pride z kar 128GB notranjega spomina ter 6GB rama.  20MP + 12MP leči z odprtino zaslonke f1.6 prinašata bolj detajlne, kontrastne fotografije kjer boste mislili da so bile narejene z mnogo večjim fotoaparatom. 8-jedrni procesor Kirin 970 z umetno inteligenco pa poskrbi, da te rezultati ne bo zahtevali truda ampak bo kar sam prepoznal kaj hočete fotografirati in nastavil najboljše nastavitve. 24MP sprednja kamera pa zagotovi, da tudi vsaka slika vas postane spomin vreden imeti. Vse to pa vam s pomočjo 3.400 baterije in Supercharge polnjenja, ki v manj kot uri napolni celotno baterijo, da svobodo za raziskovanje novih kotičkov brez skrbi da bi izgubili vašega novega najljubšega sopotnika.Lastnosti

Zaslon 5.8″ (12,95 cm) full HD (2244 x 1080)
Procesor Kirin 970 osem-jedrni 2.4 GHz + 1.8 GHz, 64-bitni
Spomin 4GB RAM + 128 GB ROM
Kamera Glavni kameri: 12 MP f1.8 + 20 MP, f1.6, Leica leči, dvotonska bliskavica
Sprednja kamera: 24 MP, f2.0
Baterija 3400 mAh
Omrežje LTE 4G
Operacijski sistem AndoridTM 8.1 Oreo + EMUI 8.1
Velikost debelina 7.7 mm, teža 165 g
Posebnost čitalec prstnih odtisov na sprednji strani

Povsem nov izgled

Novi telefon HUAWEI P20 navdihujejo bleščeči valovi svetlobne energije, ki napolnjujejo naš svet. Njegovo ukrivljeno stekleno ohišje združuje koncepte moči in svetlobe za resnično osvetljen dizajn pametnega telefona.


Novi zaslon FullView+

Natančnost, zasnovana do zadnjega piksla, zagotavlja, da novi prikaz HUAWEI FullView zaživi na 5,8*-palčnem RGBW zaslonu, ki ponuja čudovit svetel prikaz, pri čemer porabi manj energije. Brezrobi senzor za zaznavanje prstnih odtisov s pametno navigacijo namesto virtualne vrstice lahko nudi dodatno informativno območje.


Nova dvojna kamera Leica

Sodelovanje družb HUAWEI in Leica je zagotovilo navdušenje oboževalcev fotoaparatov nad fotografiranjem s pametnimi telefoni. Nova generacija dvojne kamere Leica za telefon HUAWEI P20 je bila zasnovana za zagotavljanje jasnih fotografij z bogatimi podrobnostmi profesionalne kakovosti, ki vas bodo navdušile, da se boste vanje znova zaljubili.


Najboljši senzor med vsemi

Svetloba potuje skozi impresivne zaslonke širokokotne leče HUAWEI P20, dokler ne doseže velikega senzorja slike s piko velikosti 1,55 mikrometrov. Na kratko to pomeni, da senzor absorbira več svetlobe, več svetlobe pa pomeni jasnejše fotografije z več podrobnostmi vrhunske kakovosti, tudi pri slabi osvetlitvi.


Zajem dragocenih trenutkov življenja

S pametnim telefonom HUAWEI P20 lahko enostavno posnamete podrobnosti premikajočih se dejanj in ujamete kratke trenutke zabave.

4-dimenzionalno napovedno fokusiranje ustreza izzivu našega hitrega življenja, tako da se dobesedno predhodno usmeri na premikajoči se predmet. Rezultat so ostri, čisti posnetki dejanj in fotografije brez zamegljenosti, brez posebnega napora.


Stabilizacija slike z umetno inteligenco

Stabilizacija slike z umetno inteligenco HUAWEI vam omogoča, da zajamete neverjetne ročne posnetke brez zameglitve, tudi pri šibki svetlobi v nočnem načinu. Stojalo ni več potrebno. Nočni način tudi uravnovesi prizore z visokim kontrastom za brezhibno jasne, svetlobno uravnotežene posnetke v vseh nastavitvah.


960 slik na sekundo s funkcijo Super Slow Motion

Upočasnite čas do 960 slik na sekundo z načinom video posnetka Super Slow Motion z 960 slikami na sekundo*. Uporabite to funkcijo za zajemanje in uživanje v najbolj dragocenih trenutkih življenja, preden odhitijo mimo vas.

* 0,25 sekunde, posnete v načinu Super Slow Motion z 960 slik/sekundo, je enakovredno 8 sekundam standardnega videoposnetka.


Najboljši avto-portreti

Sprednja kamera s 24 MP pomeni, da bo vsak sebek, ki ga boste posneli, osupljiv. Brez če-jev in vprašajev. Kamera omogoča zajemanje živahnih, ostrih in sijajnih slik, podnevi ali ponoči, s povečavo ali tako, kot da so bile posnete od daleč stran.


Osvetlitev za 3-dimenzionalne portrete

HUAWEI P20 uporablja svojo tehnologijo 3-dimenzionalnega modeliranja obraza, zasnovano s pomočjo umetne inteligence, ki sledi obrisom vaših potez in se prilagaja tako, da so vaši sebki vedno kar najbolj laskavi. Portretna 3-dimenzionalna osvetlitev ponuja tudi vrsto svetlobnih učinkov, s katerimi lahko spremenite hitro zajete sebke v osupljive avtoportrete.


Mojstrska umetna inteligenca

S podporo mojstrske umetne inteligence lahko HUAWEI P20 v realnem času prepozna 19 različnih prizorov in predmetov*. Profesionalne fotografske spretnosti, kot so osvetlitev in druge nastavitve, se s pomočjo umetne inteligence samodejno prilagodijo, tako da so vaše fotografije vedno najboljše.


Nova Barva Leica

S pomočjo vgrajene umetne inteligence na ravni čipov lahko sistem fotografiranja v telefonu HUAWEI P20 prepozna prizor, ki ga uokvirjate, in samodejno uravnoteži barvo fotografije.

*Zajel Chen Jili


Profesionalno uokvirjanje

Ko posnamete fotografijo, bo HUAWEI P20 takoj ponudil inteligentne predloge za postavitev, za izboljšanje kompozicije posnetka, s čemer lahko svoje fotografije prilagodite profesionalnim standardom brez dodatnih naporov.


Kirin 970 z vgrajenim omrežnim procesorjem (NPU)

Napajanje fotografskega sistema HUAWEI P20, ki ga upravlja umetna inteligenca, izvaja nabor čipov Kirin 970, ki s številnimi novimi dodatki in ustvarjalnimi orodji omogoča izvrstno izkušnjo s pametnim telefonom.


Več moči, dlje časa

HUAWEI P20 vsebuje zelo zmogljivo baterijo, ki se polni varno in hitro ter naboj ohrani veliko dlje. Zmogljiva baterija HUAWEI SuperCharge * 3.400 mAh** omogoča hitro polnjenje za kar največ udobja.

* Uporabite kabel in polnilnik HUAWEI SuperCharge.