Huawei P20 Pro

Serija HUAWEI P je bila vedno inovator v fotografiji s pametnimi telefoni. Zdaj HUAWEI P20 Pro ponovno kot prvi predstavlja revolucionarno trojno kamero Leica z največjim senzorjem med vsemi telefoni, ki pa zagotavlja povsem novo izkušnjo fotografij. Omogoča 5x zoom, boljše fotografije v temi, bliskovit fokus ter super počasni posnetek.

Z Kirin 970 procesorjem in umetno inteligenco lahko omogoča vse to in še mnogo več. Namreč NPU enota optimizira delovanje telefona glede na vaše potrebe in s tem prepreči upočasnitev telefona kakor bolj vzdržljivo baterijo. Le ta pa namreč s 4.000 mAh lahko zdrži rekordno število časa.

24MP sprednja kamera, super počasni posnetki ter neverjetna stabilizacija so tudi vključeni in naredijo ta telefon v povsem novo izkušnjo.Lastnosti

Zaslon 6.1″ (12,95 cm) FullView AMOLED  (2240 x 1080)
Procesor Kirin 970 osem-jedrni 4 × Cortex A73 2.36 GHz + 4 × Cortex A53 1.8 GHz
Spomin 6GB RAM + 128 GB ROM
Kamera Glavne kamere: 40 MP f1.6+ 20 MP f/1.7 + 8 MP f2.4, dvotonska bliskavica
Sprednja kamera: 24MP f/2.0,
Baterija 4000 mAh
Omrežje LTE 4G
Operacijski sistem Android 8.1 Oreo + EMUI 8.1
Velikost debelina 7,8 mm, teža 180 g
Posebnost čitalec prstnih odtisov na sprednji strani

Novi zaslon FullView+

Prepričajte se o moči tehnologije zaslona naslednje generacije, saj povsem nov zaslon HUAWEI FullView prebudi življenje na 6,1-palčnem* zaslonu s tehnologijo OLED, kar zagotavlja vrhunsko barvno lestvico za naš najboljši zaslon do danes. Brezrobi senzor za zaznavanje prstnih odtisov s pametno navigacijo namesto virtualne vrstice lahko nudi dodatno informativno območje.


Trojna kamera Leica

Predstavljamo prvo trojno kamero Leica na svetu HUAWEI P20 Pro, ki premika meje ustvarjalne mobilne fotografije. Navdihnjena z gibanjem svetlobe in natančno zasnovana, da zajame natančne, bogate, razpoloženjske slike kadar koli tekom dneva ali noči.


Naj bo slika še bolj čista

HUAWEI P20 Pro ima presenetljivo kamero RGB s 40 MP, ki zagotavlja izjemno ostrino, natančnost barv, ostrenje in kontrast za vsak vaš posnetek.


Primer fotografije posnete s HUAWEI P20 Pro.

Zajel James Yu


5-kratni hibridni zoom

HUAWEI P20 Pro lahko s sistemom leč s povečavo Leica doseže 5-kratno hibridno povečavo. To omogoča povečavo predmeta in ustvarjanje izjemnih posnetkov, če želite od daleč ujeti neverjetne podrobnosti.


Zajem dragocenih trenutkov življenja

S pametnim telefonom HUAWEI P20 Pro lahko enostavno posnamete podrobnosti premikajočih se dejanj in ujamete kratke trenutke zabave.


Stabilizacija slike z umetno inteligenco

Stabilizacija slike z umetno inteligenco HUAWEI vam omogoča, da zajamete neverjetne ročne posnetke brez zameglitve, tudi pri šibki svetlobi v nočnem načinu. Stojalo ni več potrebno. Nočni način tudi uravnovesi prizore z visokim kontrastom za brezhibno jasne, svetlobno uravnotežene posnetke v vseh nastavitvah.


960 slik na sekundo s funkcijo Super Slow Motion

Upočasnite čas do 960 slik na sekundo z načinom video posnetka Super Slow Motion z 960 slikami na sekundo*. Uporabite to funkcijo za zajemanje in uživanje v najbolj dragocenih trenutkih življenja, preden odhitijo mimo vas.

* 0,25 sekunde, posnete v načinu Super Slow Motion z 960 slik/sekundo, je enakovredno 8 sekundam standardnega videoposnetka.


Povsem nova izkušnja avtoportreta

Sprednja kamera s 24 MP* pomeni, da bo vsak sebek, ki ga boste posneli, osupljiv. Brez če-jev in vprašajev. Kamera omogoča zajemanje živahnih, ostrih in sijajnih slik, podnevi ali ponoči.


Osvetlitev za 3-dimenzionalne portrete

HUAWEI P20 Pro uporablja svojo tehnologijo 3-dimenzionalnega modeliranja obraza, zasnovano s pomočjo umetne inteligence, ki sledi obrisom vaših potez in se prilagaja tako, da so vaši sebki vedno kar najbolj laskavi. Portretna 3-dimenzionalna osvetlitev ponuja tudi vrsto svetlobnih učinkov, s katerimi lahko spremenite hitro zajete sebke v osupljive avtoportrete.


Mojstrska umetna inteligenca

S podporo mojstrske umetne inteligence lahko HUAWEI P20 Pro v realnem času prepozna 19 različnih prizorov in predmetov*. Profesionalne fotografske spretnosti, kot so osvetlitev in druge nastavitve, se s pomočjo umetne inteligence samodejno prilagodijo, tako da so vaše fotografije vedno najboljše.


Nova Barva Leica

S pomočjo vgrajene umetne inteligence na ravni čipov lahko sistem fotografiranja v telefonu HUAWEI P20 Pro prepozna prizor, ki ga uokvirjate, in samodejno uravnoteži barvo fotografije.


Profesionalno uokvirjanje

Ko posnamete fotografijo, bo HUAWEI P20 Pro takoj ponudil inteligentne predloge za postavitev, za izboljšanje kompozicije posnetka, s čemer lahko svoje fotografije prilagodite profesionalnim standardom brez dodatnih naporov.


Kirin 970 z vgrajenim omrežnim procesorjem (NPU)

Napajanje fotografskega sistema HUAWEI P20 Pro, ki ga upravlja umetna inteligenca, izvaja nabor čipov Kirin 970, ki s številnimi novimi dodatki in ustvarjalnimi orodji omogoča izvrstno izkušnjo s pametnim telefonom.


Več moči, dlje časa

HUAWEI P20 Pro vsebuje zelo zmogljivo baterijo, ki se polni z visoko hitrostjo in dlje časa ohranja naboj. Zmogljiva baterija HUAWEI SuperCharge* 4.000 mAh** omogoča hitro polnjenje za kar največ udobja.

* Uporabite kabel in polnilnik HUAWEI SuperCharge.