Huawei P20 Lite

Telefon boste sedaj lahko odklepali s svojim obrazom, vgrajeni 4GB delovnega spomina pa omogočajo hitro uporabo in nemoteno preklapljanje med aplikacijami. Na zadnji strani je Huawei v svoji “Lite” različici P serije prvič ponudil dve kameri – 16MP in 2MP. Da bo telefon z lahkoto sledil vašemu živahnemu življenskemu stilu, bo 3000 mAh baterija s funkcijo Quick Charge napolnjena hitro in varno.Lastnosti

Zaslon 5.84″ (12,95 cm) FullView IPS (2280 x 1080)
Procesor Kirin 659 osem-jedrni 2.36 GHz + 1.7 GHz, 64-bitni
Spomin 4GB RAM + 64 GB ROM
Kamera Glavna kamera: 16 MP + 2 MP, dvotonska bliskavica
Sprednja kamera: 16MP
Baterija 3000 mAh
Omrežje LTE 4G
Operacijski sistem Android 8.1 + EMUI 8.1
Velikost debelina 7,5 mm, teža 164 g
Posebnost čitalec prstnih odtisov na zadnji strani

Najboljše je postalo še boljše

V celoti uživajte v zaslonu HUAWEI FullView nove generacije. Dizajniran za brezkompromisno življenje v gibanju, mobilni telefon HUAWEI P20 lite se odlikuje z elegantnim kompaktnim ohišjem, ki skoraj v celoti zavzema 5,84-inčni Full HD zaslon.


Neverjetne barve

HUAWEI P20 lite je sedaj na voljo v neverjetnih barvah. Potopite se v Klein Blue (modro), svetlo nianso, ki je sestavljena iz nanometrsko natančne presenetljivo svetle teksture. Naprava je na voljo tudi v Midnight Black (polnočno črni) barvi, ki je popoln kontrast živopisnemu Full HD zaslonu, v klasično prefinjeni Platinum Gold (platinasto zlati) barvi in v Sakura Pink (roza) barvi z bogatim bisernim efektom.


Videti pomeni verjeti

HUAWEI P20 lite se odlikuje s FHD+ zaslonom ločljivosti 2280 x 1080 in z izjemno visokim 96 odstotnim NTSC prikazom barv. To pomeni, da je vse, kar vidite na zaslonu naprave maksimalno živopisno in bogato s podrobnostmi – od vaših fotografij do multimedijskih vsebin.

HUAWEI P20 lite full hd vivid colors


Spredaj in v središču

HUAWEI P20 lite ima novo izjemno kakovostno sprednjo kamero s širšim kotom snemanja. Kamera ima 16 MP, senzor s piksli po 1,0 μm in širokokotnim poljem snemanja od 78°, zato je dovršena za fotografiranje prijateljev, družine in selfije za socialna omrežja. Z veliko odprtino zaslonke F2.0 in možnostjo 3D retuširanja, ki uporablja inteligentno prepoznavanje in mapiranje obraza za prilagajanje svetlobe in senc. Zajamčeni so odlični portreti in posnetki od blizu.


Primer selfie fotografije

Fotografirajte z mobilnim telefonom HUAWEI P20 lite


Izjemne fotografije pri slabi osvetlitvi

Fotografiranje pri slabi osvetlitvi je bilo vedno slabost digitalne fotografije pametnih telefonov. Zahvaljujoč pametni tehnologiji osvetlitev, ki jo nudi LCD mobilne naprave HUAWEI P20 lite lahko pozabite na zrnaste fotografije slabe kakovosti. S spektrom 11 temperatur barv, ki služi za pametno balansiranje različnih načinov osvetlitve in 4 v 1 fuzijo, bo vsaka fotografija jasna in svetla ne glede na osvetlitev.


Kamera z dvema lečama

Zadnja kamera mobilne naprave HUAWEI P20 lite ima dve leči in opravlja vse naloge, če ne še več. Najsodobnejša leča s 16 MP z velikostjo pikslov 1,12 μm in odprto zaslonko F2.2 je dizajniran za zajemanje več svetlobe in prepoznavanje globinske percepcije, s čimer vam v vsakem trenutku omogoča snemanje ostrih in hitrih fotografij.


Fotografija posneta s P20 Lite

Izjemen dinamični razpon brez vašega truda ali spreminjanja nastavitev.


EMUI 8.0

Najnovejši HUAWEI EMUI 8.0 je skrbno nastavljen in uporablja umetno inteligenco za optimiziranje hitrosti in zmogljivosti, pri čemer dlje časa vzdržuje hitrost mobilnega telefona HUAWEI P20 lite.


Odklepanje z obrazom

HUAWEI P20 lite se odklene že na prvi pogled. Če gledate v zaslon manj kot sekundo oziroma 800 milisekund, lahko hitro in varnost pristopite svojemu telefonu. Način, ki temelji na kompleksnih algoritmih, podatkih o primerjavi obraza in karakteristikah za prepoznavanje obraza zagotavlja visoko raven varnosti, da se zaščitite pred krajo fotografij in video posnetkov. To pomeni, da naprava ne more biti odklenjena s pomočjo vaše fotografije ali dokler spite.


Super hitro polnenje

Zanesljivi hitro polnjenje je še ena izjemna lastnost mobilnega telefona HUAWEI P20 lite. Visokonapetostna tehnologija hitrega polnjenja 9V2A vam omogoča hitro in zanesljivo polnjenje, kadar nimate preveč časa. S pomočjo HUAWEI-jeve prenovljene tehnologije alokacije resursov je poraba energije minimizirana, čas trajanja baterije pa maksimiziran, kar zagotavlja dolgotrajnost naprave.


Vedno hiter ter odziven

Mobilni telefon HUAWEI P20 lite je dizajniran tako, da bo čim dlje ostal v uporabi. HUAWEI-jeva tehnologija strojnega učenja, povezana z vmesnikom EMUI 8.0, lahko razume obnašanje vašega pametnega telefona. Na podlagi vaše interakcije z napravo HUAWEI P20 lite predvideva najbolj učinkovit način delovanja, varčuje z baterijo, optimizira zmogljivosti in skrbi, da telefon deluje dlje časa hitro in brezhibno.