Huawei P10

Vrhunski prenosni telefon vam bo služil kot odličen fotoaparat in pravi partner v vsakodnevnih opravilih. Vrhunska izdelava, močno ohišje in zmogljiva baterija bodo vaša obvezna oprema na vsakem koraku in v vsaki situaciji.Lastnosti

Zaslon 5.1″ (12,95 cm) full HD (1920 x 1080)
Procesor Kirin 960 osem-jedrni 2.4 GHz + 1.8 GHz, 64-bitni
Spomin 4GB RAM + 64 GB ROM
Kamera Glavna kamera: 20 MP + 12 MP, F 2.2, Leica leče, dvotonska bliskavica
Sprednja kamera: 8 MP, F 1.9, LED bliskavica
Baterija 3200 mAh
Omrežje LTE 4G
Operacijski sistem AndoridTM 7.0 Nougat + EMUI 5.1
Velikost debelina 7 mm, teža 145 g
Posebnost čitalec prstnih odtisov na sprednji strani

Barva – Slog – Inovacija

V svetu trende za barve postavlja PANTONE Colour Institute, med pametnimi telefoni pa ima sedaj to vlogo HUAWEI P10. Sodelovanje med PANTONE + HUAWEI sedaj omogoča, da obarvate svoje življenje.


Izboljšan občutek

Do milimetra natančni robovi HUAWEI P10 obogatijo svetlobo in omogočijo, da je držanje telefona pravi užitek vsakič ko ga potrebujemo. Zunanji konci prav tako zajemajo visok sijaj ali peskan izgled.


Tanjši. Svetlejši. Debelejši.

HUAWEI P10 ponuja izjemno čist dizajn, ki je zgrajen okoli ultra-tankega 7mm lahkega okvirja, dvojne kamere in okrepljen z gladkimi zaobljenimi robovi.


Pametni dotik

Senzor za prstne odtise je sedaj skrit pod sprednjim steklom ekrana, kar omogoča lažjo uporabo telefona, večjo površino ekrana in pospeši delovanja senzorja ob dotiku.


Ikonična oblika

HUAWEI P10 skupaj s svojima kamerama 20MP + 12MP, ki se izjemno združujeta skupaj z zadnjo stranjo, ponuja inovacije ne glede na dizajn. Rahlo izbočen gumb za zaklepanje pa skrbi, da ne pride do nenamernega zaklepanja in da telefon vseskozi izgleda pripravljen.


Umetniški portreti v Leica stilu slikanja

Nova Leica dvojna kamera 2.0 za prepoznavanje obrazov uporablja precizne 3D senzorje. Osupljiv e in naravno obogatene portrete pa nam omogoča dinamična osvetlitev.

HUAWEI P10 s svojim algoritmom za fotografiranje, pomaga ustvarjati umetniške portrete za studijske izboljšave. Z optično tehnologijo, ki poudarijo prirojeno svetlobo in barvo, pa oči dobijo prav posebno pozornost.

S spreminjanjem svetlobe, HUAWEI P10 z algoritmom za zaznavanje svetlobe avtomatično prilagodi nastavitve fotografiranja-vključno z AWB, hitrostjo zaklopke in še več. Dinamična osvetlitev spremeni svetlobo, da doda portretu umetniški sijaj.


Popolni ti<

HUAWEI P10 s precizno 3D tehnologijo zaznavanja obrazov, prepozna osebne lastnosti z večjo natančnostjo, da omogoči še lepše portrete.

Leicina dvojna kamera omogoča široko zaslonsko fotografijo za osupljive umetniške portrete, skupaj z naravnim »boke« učinkom. Ekskluzivna tehnologija globina – polja, naredi portrete ostrejše, čistejše in lepše. Naredite pa lahko tudi črno-bele fotografij z naravnim »boke« učinkom, ker črno-bele slike nikoli ne zastarajo.

Kamere skupaj z Huawei-jevim vsestranskim hibridnim zoom-om izboljšata lepoto, vidljivost in preprostost portretnih fotografij.

Vrhunci posnetkov se določijo avtomatično glede na čas, lokacijo in snemalne nastavitve.


Najboljši avto-portreti: Leica sprednja kamera

Popolnoma nova Leica sprednja kamera zajame dvakrat več svetlobe in ponuja izjemne avto-portrete, tako podnevi kot ponoči. HUAWEI P10 zazna večjo skupino in avtomatično preklopi na širokokotni posnetek.

Leicina sprednja kamera z 8MP tudi v temnih okoliščinah ustvarja sveže in svetle fotografije.

HUAWEI P10 skupaj z svojim velikim senzorjem zajame 200 procentov več luči in s tem ponuja izjemno barvno globino medtem, ko avtomatično preklaplja na širokokotni pogleda za groufije.


Inženirski čudež: Leica 2.0 dvojna kamera

Kamera HUAWEIA P10 vsebuje dve SUMMARIT-H leče z F2.2 zaslonko. Rezultat: 4K fotografiranje, 20MP+12MP senzor, optično stabiliziranje fotografij (OIS), superiorne fotografije z malo luči.

Zajemite najboljše fotografije v vašem življenju s pomočjo 20MP + 12MP modulov, OIS, umetniškimi portreti in unikatnimi selfiji.

Ujemite vaše življenje v podrobni 4K resoluciji za ogled na velikih zaslonih.


Hitrost življenja

Mehansko učenje in super hiter Kirin 960 procesor, ohranja zmogljivosti HUAWEIA P10 na vrhu svojih zmogljivosti. Združen skupaj z HUAWEI Ultra Memory tehnologijo, ki pametno dodeljuje, reciklira in združuje spomin, da se vaše priljubljene aplikacije zaženejo hitreje.

HUAWEI Ultra Memory mehansko učenje izboljšuje hitrost in odzivnost telefona s pomočjo rezervacije spomina za vaše priljubljene aplikacije. Rezultat: HUAWEI P10 je hitrejši in okretnejši pri zagotavljanju večopravilnosti hkrati.

HUAWEI P10 uporablja Wi-Fi 2×2 MIMO za zagotavljanje hitrejše, stabilnejše povezave metem, ko ima izboljšan doseg pokritosti.

Telefon se napaja iz visoko-gostotne baterije z 3200mAH (TYP), ki jo podpira SuperCharge tehnologija. Za varnost polnjenja skrbi 5-vratna zaščita, polnjenje je tako hitro in varno.