Huawei 360° kamera

Z dvema vgrajenima 13MP kamerama na sprednji ter zadnji strani, ki sta sposobna zajeti polnih 180 stopinj vidnega polja, kamera v celoti ujame neprekinjeno in celovito 360-stopinjsko vidno polje.

Kamera bo poskrbela za vas, tudi če kdaj potrebujete osredotočen pogled na svet. Omogoča vam namreč, da z enim od obeh objektivov zajamete osupljivo širokokotno fotografijo ali dih jemajoč posnetek. Ker pa vsi te posnetki ne bi bili isti če jih ne bi mogli deliti vam Huawei omogoča deljenje le teh na Youtube, Facebook, twitter ter drugih socialnih omrežij.


Lastnosti

Vrsta naprave 360° kamera
Priklop USB C
Ločljivost fotoaparata 13Mp
Snemanje videa Da
Garancija 1 leto

Nova doživetja

Rabi tudi samo 3 sekunde da je že pripravljena na snemanje. Ta inovativna metoda zajemanja fotografij in videoposnetkov vam bo omogočala, da ne izpustite nobenega detajla vaših najljubših trenutkov.


Razširite pogled

Zajemite življenje, ki se odvija pred vašimi očmi s Huawei 360° kamero. Z dvema vgrajenima 13 MP kamerama na sprednji ter zadnji strani, ki sta sposobni zajeti kar 210 stopinj vidnega polja, kamera v celoti ujame neprekinjeno in celovito 360-stopinjsko vidno polje. Ogreje se že v 3 sekundah in že je pripravljena na snemanje! Ta inovativna metoda zajemanja fotografij in videoposnetkov prepreči, da bi izpustili nobene podrobnosti vaših najljubših trenutkov.


Obvestite prijatelje

Tudi če kdaj potrebujete osredotočen pogled na svet, vas kamera ne pusti na cedilu. Omogoča namreč, da z enim od obeh objektivov zajamete osupljivo širokokotno fotografijo ali dih jemajoč posnetek. Da bodo pa tudi vaši prijatelji lahko uživali v vaših dogodivščinah pa Huawei omogoča deljenje posnetkov na Youtube, Facebook, Twitter in druga družbena omrežja.